Flislegging

Bilde av flis, stein og muring ute - Roy's Murerservice AS - Murer, Flislegging, Restaurering, Piper, Ildsteder, Våtrom, Holmestrand, Tønsberg, Namsos, Nærøysund, Høylandet, Grong

Vi tar oss av flislegging både inne og ute

Skal du ha flislagt et bad eller kanskje ha fliser i kjelleren? Vi tar oss av flislegging både inne og ute i blant annet Holmestrand og Tønsberg, men også andre steder i Norge. Fliser gir et flott og ryddig inntrykk av hjemmet ditt og utearealet, men de må legges på riktig måte.

Vi kan hjelpe deg med alt fra hvilke typer fliser du kunne tenke deg å ha, samt levere og montere dem. Det lønner seg å bruke fagfolk når det kommer til flislegging, og med vår lange erfaring er du sikker på et godt resultat uten noen ubehagelige overraskelser.

I hvert fall gjelder dette når du skal legge fliser på våtrom. Om noe går galt og det blir fukt- eller råteskader, er det du som sitter igjen med svarteper. Dette unngår du ved å bruke oss som din flislegger. Vi overlater ingen ting til tilfeldighetene.

Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

TRENGER DU EN MURER MED LANG OG GOD ERFARING?

Ta kontakt med oss i dag, så gjør vi jobben for deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle