Rehabilitering

Vi utfører rehabilitering av mur og puss

Vi har kunnskapen og erfaringen til å utføre rehabilitering av fasader på murhus. For å rehabilitere en husfasade kreves det god planlegging og godt håndtverk. Med Roy’s Murerservice på laget kan du være sikker på at arbeidet blir utført til punkt og prikke.

Når du rehabiliterer fasaden på bygget sørger du ikke bare for at utseendet forblir et flott syn, men også at levetiden på bygget forlenges. På eldre bygg, som kanskje er preget av tidens tann, er også sikkerheten en del av helhetsbildet. Ved rehabilitering av disse murfasadene forhindrer du at deler av bygget løsner, noe som kan forårsake skader på både ting, dyr og mennesker.

Kontakt oss i dag for å få utført rehabilitering og restaurering av ditt murbygg eller annet, som for eksempel vegger, murer, piper og ildsteder.

TRENGER DU EN MURER MED LANG OG GOD ERFARING?

Ta kontakt med oss i dag, så gjør vi jobben for deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle