Pipe og ildsted

Bilde av utendørs bakerovn, peis, ildsted - Roy's Murerservice AS - Murer, Flislegging, Restaurering, Piper, Ildsteder, Våtrom, Holmestrand, Tønsberg, Namsos, Nærøysund, Høylandet, Grong

Vi bygger og rehabiliterer pipe, ildsted og bakerovn!

Eldre piper har ofte preg av slitasje- og sotskader eller kondensvann etter lang tids bruk. Vi har lang og god erfaring med rehabilitering av piper, og anbefaler at du bestiller en befaring av oss om du merker at din pipe ikke oppfører seg helt som den bør.

Når det kommer til ildsteder og peiser har de moderne typene av disse ofte problemer med at avgassen kondenserer. Dette skjer fordi moderne ildsteder har lav temperatur på røykgassen. Dette fører til kondensering, som igjen kan føre til syreangrep og nedbryting av innsiden av pipa. Her kan du se etter fuktige overflater og at det forekommer skjolder på utsiden av selve pipa.

For å fortsatt ha en sikker og god pipe er det nødvendig med en sjekk av og til. Dette utfører vi for deg.

Skal du ha bygget en bakerovn eller trenger en sjekk på din eksisterende, har vi også kunnskapen om dette. 

Bestill gjerne en befaring i dag, sånn at du er i forkant av eventuelle problemer. Venter du for lenge kan det bli dyrt med en fullstendig rehabilitering. Kontakt oss i dag så kommer vi og titter på pipa di, eller ildstedet ditt!

TRENGER DU EN MURER MED LANG OG GOD ERFARING?

Ta kontakt med oss i dag, så gjør vi jobben for deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle